Bónusz Brigád

A Bónusz Brigád az első és a legnagyobb közösségi vásárló oldal Magyarországon, több mint félmillió felhasználóval és már 275.000-et meghaladó Facebook rajongóval.

Megtaláljuk és meggyőzzük a szerintünk legjobb éttermeket, kozmetikai szalonokat, szállodákat és más szolgáltatókat, hogy adjanak a Brigádnak egy nagy kedvezményt; mi cserébe toborzunk egy minimum számú vásárlót. Mindenki boldog és mindenkinek megéri: te kevesebbet költesz, nekik több vásárlójuk lesz. Ennyi az egész. Együtt olcsóbb.

 

A Bónusz Brigád nem csak a leggyorsabban növekvő online közösség Magyarországon, de a 2010 szeptemberében Heller Gábor és Kaprinay Zoltán által indított start-up vállalkozás piacvezető* Magyarországon, maga mögé utasítva több külföldi multit.

A Bónusz Brigád minden hónapban kiválaszt egy-egy szervezetet, alapítványt, amelyet érdemesnek tart arra, hogy ajánlja. Az olvasói befizetéseken kívül a Brigád is minden alkalommal 100.000 Ft-tal adakozik A Peter Cerny Alapítvány például 791.900 Ft-ot kapott a Brigádtól. A Segít a Brigád programunkról itt olvashatsz.

A régióban elsőként vállaltunk 100% garanciát minden a Brigád által megirdetett ajánlatra. Azaz ha valaki nem elégedett a szolgáltatással amit kiajánlottunk, kérdés nélkül visszaadjuk a pénzét.

Európában másodikként, Magyarországon elsőként mutattuk be 2010 decemberében az iPhone/iPod és Android alkalmazásainkat, amelyek segítségével nyomtatás nélkül is felhasználhatóak, beválthatóak a bónuszaink.

Európában elsőként kínálunk testreszabott ajánlatokat a Gravity R&D segítségével, ami az jelenti, hogy a felhasználó vásárlásai, viselkedése alapján állítjuk egyedi módon, személyre szabva állítjuk össze a napi ajánlatainkat.

A Bónusz Brigád cikkeinek szerzői a legjobb magyar újságírók és bloggerek közül kerülnek ki, köztük olyanok is mint Mautner Zsófia, Sasvári Józsi (angelday), Szűcs Ádám, Péter Anna, Magyarósi Csaba, Hegedűs Henrik, Hanula Zsolt (hancu) vagy Kiricsi Zoltán.

Büszkék vagyunk arra is, hogy olyan cégek csatlakoztak hozzánk, amelyeket bármelyik tengeren túli vagy európai oldal is szívesen tudna a partenrei között. A Brigád többek között ezeket a csillagokat már lehozta: Déryné Bisztró, T.G.I. Fridays, Aranyszarvas, Oxygen Wellness, Häagen-Dazs, Rézangyal, Mini Bistro.

*A GKIeNET és a Corvinus Egyetem E-business Kutatóközpont közös kutatása alapján 

 

Sajtómegjelenések

Brigádtagok írták